Iedereen tegen kanker

De campagne Iedereen tegen Kanker is afgelopen.

Maar de strijd tegen kanker is nog lang niet ten einde. Wil je graag je steentje bijdragen en een actie organiseren ten voordele van Kom op tegen Kanker? Dat kan hier.

WAAROM ORGANISEREN WE IEDEREEN TEGEN KANKER?

Elk jaar krijgen bijna 41.000 Vlamingen de diagnose kanker. Dat zijn 112 nieuwe patiënten per dag. Vijf per uur. En kanker maakt geen onderscheid. Het treft ons allemaal. Maar niemand hoeft er alleen voor te staan.

Daarom slaan Eén en Kom op tegen Kanker opnieuw de handen in elkaar. Ze dagen heel Vlaanderen uit tot actie. Jong en oud, groot en klein, van Adinkerke tot Maaseik. Ja, ook jij. Want alleen samen krijgen we kanker klein.

Doe mee. Haal een Rospot-sticker bij KBC, Colruyt of OKay, zet een actie op met je sportclub of verzin je eigen actie en registreer ze hier. Koekjes bakken, klussen, quizzen, een fuif organiseren, scoren, spaghetti maken, een marathon lopen, auto’s wassen, het gras afrijden … Alles kan. Als het maar geld in het laatje brengt.

De Rospot tegen Kanker

Sporten tegen kanker

De Selfie tegen Kanker

Tussen 8 en 29 april zullen BV’s met een selfiestick heel Vlaanderen doorkruisen op zoek naar originele en verrassende acties. Registreer dus snel jouw actie en wie weet komt Frank Deboosere of een ander Eén-gezicht bij je langs om selfies te maken met alle aanwezigen. Tegen betaling uiteraard. Want elke euro telt.
Wat gebeurt er met de opbrengst?

Kom op tegen Kanker helpt al meer dan 25 jaar kanker te vermijden, bestrijden en verzachten. Ons ultieme doel? Een wereld zonder kanker. Met de opbrengst van deze campagne hopen we die droom weer een stap dichterbij te brengen. Dit filmpje geeft je een beeld van wat we allemaal met de centen doen:
Geïnspireerd?